EKIN SENTETİK IND. ТЪРГОВИЯ. STI

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА УЕБСАЙТА И БИСКВИТКИ

EKIN SENTETİK IND. ТЪРГОВИЯ. Ние обработваме личните данни на посетителите на уебсайта http://www.ekinsentetik.com/ („посетители“), управляван от ŞTİ в съответствие със Закона за защита на личните данни № 6698 („Закон“) и защитаваме тяхната поверителност. Тази Политика за поверителност на уебсайта и бисквитки („Политика“) определя обработката на лични данни на посетителите, политиката за бисквитки и принципите за поверителност на уебсайта.

Бисквитките са малки текстови файлове, които съхраняват малка информация. Бисквитките се съхраняват на вашето устройство или мрежов сървър от уебсайтовете, които посещавате, чрез браузъри. Бисквитките се съхраняват на вашето устройство, когато уебсайтът се зареди във вашия браузър. Бисквитките позволяват на уебсайта да работи правилно, правят го по-сигурен и осигуряват по-добро потребителско изживяване. Сесията и локалното хранилище също се използват за същата цел като бисквитките. На нашия уебсайт няма бисквитки, сесиите и локалните зони за съхранение работят.

Бисквитките се използват за най-ефективното използване на нашия уебсайт от посетителите. Ако бисквитките не са предпочитани, те могат да бъдат изтрити или блокирани от настройките на браузъра. Това обаче може да повлияе неблагоприятно на работата на нашия уебсайт. Докато посетителят не промени настройките на бисквитките от браузъра, се приема, че той приема използването на бисквитки на този сайт.

1. Цел на обработката на личните данни
Вашите лични данни, получени от вашето посещение на нашия уебсайт, се споделят с EKİN SENTETİK SAN. ТЪРГОВИЯ. Обработва се от ŞTİ в съответствие с членове 5 и 6 от закона:

EKIN SENTETİK IND. ТЪРГОВИЯ. За извършване на необходимите проучвания за изпълнение на търговските дейности, извършвани от STI и за извършване на свързаните с тях бизнес процеси,
EKIN SENTETİK IND. ТЪРГОВИЯ. Провеждане на необходимите проучвания и реализиране на съответните бизнес процеси, за да се възползват съответните хора от продуктите и услугите, предлагани от STI,
EKIN SENTETİK IND. ТЪРГОВИЯ. Предлагане и популяризиране на продуктите и услугите, предлагани от ŞTİ на съответните лица, като ги персонализира според вкусовете, навиците за използване и нуждите на съответните лица.
2. Страните, към които се прехвърлят лични данни и целта на прехвърлянето
Вашите лични данни, получени чрез посещението ви на нашия уебсайт, могат да бъдат прехвърлени на нашите бизнес партньори, доставчици, законно упълномощени публични институции и частни лица в рамките на условията и целите за обработка на лични данни, посочени в членове 8 и 9 от закона, в съответствие с с целите на обработката на вашите лични данни.

3. Метод за събиране на лични данни
Бисквитките са малки текстови файлове, които се съхраняват на устройството или мрежовия сървър чрез браузъри от посетените уебсайтове. Когато нашият уебсайт бъде посетен, бисквитките се прилагат и към областите google.com, facebook.com, twitter.com, instagram.com, linkedin.com, youtube.com в допълнение към нашия уебсайт с разрешение на посетителя.

4. Цел на използването на бисквитки
Нашият уебсайт използва бисквитки на първи и трети страни. Бисквитките на първи страни са най-вече необходими за правилното функциониране на уебсайта, те не съхраняват вашите лични данни. Бисквитките на трети страни се използват за подобряване на производителността, взаимодействието, сигурността, рекламите и в крайна сметка за по-добра услуга на нашия уебсайт. Помага за ускоряване на потребителското изживяване и бъдещи взаимодействия с нашия уебсайт. В този контекст бисквитките;

Статистика: Тези бисквитки включват броя на посетителите на уебсайта, броя на уникалните посетители, кои страници от уебсайта са посетени, източника на посещението и т.н. съхранява информация. Тези данни ни помагат да анализираме и анализираме колко добре се представя уебсайтът.

Маркетинг: Нашият уебсайт рекламира. Тези бисквитки се използват за персонализиране на рекламите, които ви показваме, по начин, който е значим за вас. Тези бисквитки също ни помагат да проследяваме ефективността на тези рекламни кампании. Информацията, съхранена в тези бисквитки, може също да се използва от доставчици на реклами трети страни, за да ви показват реклами на други уебсайтове в браузъра.

Функционални: Това са бисквитки, които помагат на някои несъществени функции на нашия уебсайт. Тези функции включват вграждане на съдържание като видеоклипове или споделяне на съдържание на уебсайт в платформи на социални медии.

Предпочитания: Тези бисквитки ни помагат да запазим вашите настройки и да определим вашите предпочитания за сърфиране, като езикови предпочитания, така че да имате по-добро и по-ефективно изживяване при бъдещи посещения на уебсайта.

Технически видовете бисквитки, използвани на нашия уебсайт, са показани в таблицата по-долу.
Сесийни бисквитки

Сесийните бисквитки са временни бисквитки, които се използват по време на посещението на нашите посетители на нашия уебсайт и се изтриват след затваряне на браузъра. Целта му е да гарантира, че уебсайтът функционира правилно по време на вашето посещение.

Постоянни бисквитки

Уебсайт с постоянни бисквитки

Това са видовете бисквитки, използвани за подобряване на функционалността на уебсайта и за предоставяне на по-бързо и по-добро обслужване на нашите посетители. Такива бисквитки се използват за запомняне на вашите предпочитания и се съхраняват на вашето устройство чрез браузъри.

Технически бисквитки

С техническите бисквитки се осигурява работата на уебсайта и се откриват страниците и областите на уебсайта, които не работят.

Бисквитки за удостоверяване

Ако посетителите влязат в уебсайта, използвайки своите пароли, се установява, че те са потребител на сайта на всяка страница, която посещават, и им се предотвратява повторното въвеждане на паролата си на всяка страница.

Флаш бисквитки (Флаш бисквитки)

Това са видовете бисквитки, използвани за активиране на изображение или аудио съдържание на уебсайта.

Бисквитки за персонализиране

Това са бисквитките, използвани за запомняне на предпочитанията на потребителите, като език, когато посещават различни страници на различни уебсайтове.

Аналитични бисквитки (Аналитични бисквитки)

Това са бисквитки, които следят аналитични резултати като брой посетители на уебсайта, откриване на прегледани страници, часове на посещение, движения на превъртане на страницата.

Основните цели на използването на бисквитки на нашия уебсайт са изброени по-долу:

За да подобрим предлаганите Ви услуги чрез увеличаване на функционалността и ефективността на уебсайта,
За да подобрим уебсайта, да предложим нови функции на уебсайта и да персонализираме предлаганите функции според вашите предпочитания,
Вие и EKİN SENTETİK SAN. ТЪРГОВИЯ. За гарантиране на правната и търговска сигурност на ŞTİ.
5. Контролиране на предпочитанията за бисквитки
Различните браузъри предлагат различни методи за блокиране и изтриване на бисквитки, използвани от уебсайтове. Настройките на браузъра трябва да бъдат променени, за да блокирате/изтриете бисквитките. За повече информация как да управлявате и изтривате бисквитки, можете да изпратите имейл на accounting@dogruyer.com.tr. Посетителят има възможност да персонализира своите предпочитания за бисквитки, като промени настройките на своя браузър.

6. Права на собствениците на данни
Искания в обхвата на член 11 от Закона „уреждащ правата на съответното лице“, както е уредено в Политиката, могат да се подават до EKİN SENTETİK SAN. ТЪРГОВИЯ. ŞTİ или като го препратите на имейл адрес accounting@dogruyer.com.tr. Заявленията се приключват безплатно възможно най-бързо и най-късно в рамките на тридесет дни, в зависимост от естеството на искането; въпреки това, ако транзакцията изисква допълнителни разходи, може да бъде начислена такса според тарифата, която се определя от Съвета за защита на личните данни.

7. Прилагане на Политиката
Тази Политика влиза в сила от датата на публикуване. В случай че всички или определени членове от Политиката бъдат подновени, датата на влизане в сила на Политиката се преразглежда.

EKIN SENTETİK IND. ТЪРГОВИЯ. Можете да достигнете до Политика за защита и обработка на лични данни на STI, Политика за съхранение и унищожаване на лични данни, Формуляр за кандидатстване на http://www.ekinsentetik.com/